STT Nội dung
1
Dehydration of foods / by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Humberto Vega-Mercado.
New York : Chapman & Hall, c1996.
xvi, 330 p. : ill. ; 24 cm.
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Engineering and food for the 21st century / edited by Jorge Welti-Chanes, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, José Miguel Aguilera.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2002.
1068 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

3
Food plant design / by Antonio Lopez Gomez and Gustavo V. Barbosa Canovas.
New York : Marcel Dekker/CRC Press, 2005.
xxii, 388 p. : ill. ; 24 cm.
López Gómez, Antonio,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

4
Food powders : physical properties, processing, and functionality / Gustavo V. Barbosa-Cánovas ... [et al.].:
New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers, c2005.
xvi, 372 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)




5
Food science and food biotechnology / edited by Gustavo F. Gutiérrez-López, Gustavo V. Barbosa-Cánovas.
Boca Raton : CRC Press, c2003.
338 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)