Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 21, Số 8, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Microstructure, microbial profile and quality characteristics of high-pressure-treated chicken nuggets / Suresh Devatkal and others
2
Effect of co-milled wheat, green gram and barley on the rheological and quality characteristics of cookies / Siddharth B Tulse and others
3
Quality characteristics of fried lamb nuggets from low-value meat cuts: Effect of formulation and freezing storage / Milagros Medina and others
4
Physicochemical and microbiological changes during the refrigerated storage of lamb loins sous-vide cooked at different combinations of time and temperature / Mar Roldan and others
5
Gluten-free dough-making of specialty breads: Significance of blended starches, flours and additives on dough behaviour / Concha Collar and others
6
Analysis of ethylene biosynthesis and perception during postharvest cold storage of Marsh and Star Ruby grapefruits / Joanna Lado, Marıa Jesus Rodrigo, Lorenzo Zacarıas
7
Deficit irrigation strategies combined with controlled atmosphere preserve quality in early peaches / Natalia Falagan and others