Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 21, Số 6, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Potentially synbiotic fermented beverage with aqueous extracts of quinoa (Chenopodium quinoa Willd) and soy / F Bianchi and others
2
Post-storage cell wall metabolism in two sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars displaying different postharvest performance / Burcu Belge and others
3
Comparison of the microbial dynamics and biochemistry of laboratory sourdoughs prepared with grape, apple and yogurt / Elena Gordun and others
4
Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin / Neus Bernat and others
5
Cross-cultural perception of six commercial olive oils: A study with Spanish and US consumers / L Vazquez-Araujo and others
6
Effects of vacuum and modified atmosphere on textural parameters and structural proteins of cultured meagre (Argyrosomus regius) fillets / Marıa I Saez and others