Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 21, Số 5, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effect of tiger nut-derived products in gluten-free batter and bread / Nuria Aguilar and others
2
Rheological and physical properties of gelatin suspensions containing cellulose nanofibers for potential coatings / Ricardo D Andrade and others
3
Rheological, thermo-mechanical, and baking properties of wheat-millet flour blends / Iuliana Aprodu and Iuliana Banu
4
Impact of ultraviolet radiation treatments on the physicochemical properties, antioxidants, enzyme activity and microbial load in freshly prepared hand pressed strawberry juice / Rajeev Bhat, Rainer Stamminger
5
Functionality of alternative protein in gluten-free product development
6
Extraction and characterization of gelatin from two edible Sudanese insects and its applications in ice cream making / Abdalbasit Adam Mariod, Hadia Fadul
7
Evaluation of bioactive compounds of black mulberry juice after thermal, microwave, ultrasonic processing, and storage at different temperatures / Bo Jiang and others