Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 21, Số 3, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Frying stability of rapeseed Kizakinonatane (Brassica napus) oil in comparison with canola oil / Jin-Kui Ma and others
2
Effect of 1-methylcyclopropene on shelf life, visual quality and nutritional quality of netted melon / Y Shi and others
3
Effect of sorghum flour composition and particle size on quality properties of gluten-free bread / Emily Frederick Trappey and others
4
Sequential inoculation versus co-inoculation in Cabernet Franc wine fermentation / Pedro Miguel Izquierdo Can˜as and others
5
Quality characteristics of gluten-free cookies made of buckwheat, corn, and rice flour with/without transglutaminase / Gulcin Altındag and others
6
Functional properties and in vitro antioxidant and antibacterial effectiveness of pigskin gelatin films incorporated with hydrolysable chestnut tannin / Cristina Pen˜a-Rodriguez and others
7
Effects of sonication and ultraviolet-C treatment as a hurdle concept on quality attributes of Chokanan mango (Mangifera indica L.) juice / Vicknesha Santhirasegaram, Zuliana Razali and Chandran Somasundram