Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 21, Số 2, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Characterization of multilayered and composite edible films from chitosan and beeswax / Elena Velickova and others
2
Combined effect of temperature and controlled atmosphere on storage and shelf-life of ‘Rocha’ pear treated with 1-methylcyclopropene / Custodia ML Gago and others
3
Effect of phage and host concentration on the inactivation of Escherichia coli O157:H7 on cooked and raw beef / JA Hudson and others
4
Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometry / Alicia Olivares, Jose´ Luis Navarro and Monica Flores
5
Effect of microwave power on kinetics and characteristics of microwave vacuum-dried longan (Dimocarpus longan Lour.) pulp / Dongxiao Su and others
6
Eating quality and health-promoting properties of two sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars stored in passive modified atmosphere / Isabel Lara and others
7
Optimisation of oat milk formulation to obtain fermented derivatives by using probiotic Lactobacillus reuteri microorganisms / N Bernat and others