Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 21, Số 1, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Tissue microstructure, physicochemical properties, and bioactive compound locations in different sweet pepper types / Marıa Hernandez-Carrion, Isabel Hernando and Amparo Quiles
2
Nutritional quality changes throughout shelf-life of fresh-cut kailan-hybrid and ‘Parthenon’ broccoli as affected by temperature and atmosphere composition / Gines Benito Martınez-Hernandez and others
3
Effect of barley flour on rheological characteristics of dough, organoleptic, nutritional and storage characteristics of south Indian parotta / G Koushika Maiya, BG Shwetha and D Indrani
4
Effect of protein and glycerol concentration on the mechanical, optical, and water vapor barrier properties of canola protein isolate-based edible films / Chang Chang and Michael T Nickerson
5
Rye flour enriched with arabinoxylans in rye bread making / Krzysztof Buksa and others
6
Influence of calcium lactate and modified atmosphere on respiration rate, optical and mechanical properties of sliced persimmon / C Almela and others
7
Acceptability of Aloysia citriodora-supplemented peach jams / Adriana Gambaro and others
8
Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae / Arantxa Aznar and others