Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food science and technology international., Tập 20, Số 8, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Washing of cut persimmon with thyme or lemon essential oils / Celia Almela and others
2
Preparation of anchovy (Engraulis japonicus) protein hydrolysates with high free radical-scavenging activity using endogenous and commercial enzymes / Silian He and others
3
Effect of roasting on rheological and functional properties of sorghum flour / Veena Ranganathan, Indira Tyakal Nunjundiah, Sila Bhattacharya
4
Host range and in vitro lysis of Listeria monocytogenes seafood isolates by bacteriophages / Geevika J Ganegama Arachchi and others
5
Effect of processing by hydrostatic high pressure of two ready to heat vegetable meals and stability after refrigerated storage / Rosa Masegosa and others
6
Influence of maltodextrin and environmental stresses on stability of whey protein concentrate/i-carrageenan stabilized sesame oil-in-water emulsions / E. Onsaard and others
7
Dietary fibre concentrate from Chilean algarrobo (Prosopis chilensis (Mol.) Stuntz) pods: Purification and characterization / Ana Marıa Estevez and others