Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Dairy Science, Tập 96, Số 11, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effect of β-lactoglobulin A and B whey protein variant on the cheese yield potential of the model milk system / M.A. Meza - Nieto and others
2
Crystallization mechanisms in cream during ripening and initial butter churning / Patrizia Buldo, Jacob J.K. Kirkensgaard, Lars Wiking
3
Effect of various high-pressure treatments on the properties of reduced-fat Cheddar cheese / M. Ozturk and others
4
Preliminary selectial for potential probiotic Bifidobacterium isolated from subjects of diffrent Chinese ethnic groups and eveluation of their fermentation and storage characteristics in bovine milk / W.J.Liu and others
5
Minimizing photooxidation in pasteurized milk by optimizing light transmission properties of green polyethylene films / N. Intawiwat and others
6
Effect of increasing the protein to fat ratio and reducing fat content on the chemical and physical properties of processes cheese product / T.P.Guinee, D.J.O'Callaghan
7
Effect of different feeding strategies in intensive dairy farming systems on milk fatty acid profiles, and implications on feeding costs in Italy / G.Borreani and others
8
Molecular characterization and clond diversity of methicillin-susceptible Staphylococcus aureus in milk of cows with mastitis in Brazil / N.C.C. Silva and others
9
Effects of seasonal change and parity on raw milk composition and related indices in Chinese Holstein cows in northern China / L. Yang and others
10
Identification of the critical amino acid residues of immunoglobulin E and immunoglobulin G epitope on α s1 -casein by alanine scanning analysis / Yanjun Cong and others
11
Microwwave-assisted extraction and determination of dicyandiamide residue pn infant formula samples by liquid chromatography-tandem / Yan Shen and others