Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Dairy Science, Tập 96, Số 12, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
The effect of limited proteolysis by different proteases on the formation of whey protein fibrils / Yu-Zhe Gao and others
2
A new magnetic resonance imaging approach for discriminating Sardinian sheep milk cheese made from heat-treated or raw milk / G. Mulas and others
3
Cold enzymatic bleaching of fluid whey / R. E. Campbell, M. A. Drake
4
Effect of pH on technological parameters and physicochemical and texture characteristics of the pasta filata cheese Telita / R. Maldonado and others
5
Monitoring the ripening process of Cheddar cheese based on hydrophilic component profiling using gas chromatography-mass spectrometry / H. Ochi and others
6
Nutritional and sensory characteristics of Minas fresh cheese made with goat milk, cow milk, or a mixture of both / A. M. S. Sant’Ana and others
7
Sensory properties and drivers of liking for Greek yogurts / N. T. Desai, L. Shepard , M. A. Drake
8
Effects of Lactobacillus kefiranofaciens M1 isolated from kefir grains on enterohemorrhagic Escherichia coli infection using mouse and intestinal cell models / Y. P. Chen and others
9
Effects of mineral content of bovine drinking water: Does iron content affect milk quality? / G. R. Mann and others
10
Yield, changes in proteolysis, and sensory quality of Prato cheese produced with different coagulants / L. S. Alves and others
11
High-pressure processing decelerates lipolysis and formation of volatile compounds in ovine milk blue-veined cheese / J. Calzada and others
12
Bovine lactoferricin B induces apoptosis of human gastric cancer cell line AGS by inhibition of autophagy at a late stage / W.-R. Pan and others
13
Short communication: Little change takes place in Camembert-type cheese water activities throughout ripening in terms of relative humidity and salt / M.-N. Leclercq-Perlat, A. Hélias, G. Corrieu
14
Short communication: Goat colostrum quality: Litter size and lactation number effects / T. Romero and others
15
Short communication: Feeding linseed oil to dairy goats with competent reticular groove reflex greatly increases n-3 fatty acids in milk fat / A. L. Martínez Marín and others