Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 23, Số 06, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Antioxidant effect of pineapple (ananas cosmosus) peel extract on alcohol-induced oxidative stress in splenic tissues of male albino rats / O.L. Erukainure and others
2
Partial characterization of gelatinolytic proteinases from the skeletal muscle of grass carp (ctenopharyngodon idellus) / Jiu-Lin Wu and others
3
n-propyl gallate is an inhibitor to tomato Fruit ripening / Fei Xu and others
4
Antibacterial effects of natural volatile essential Oil from zanthoxylum piperitum a.p. dc. Against foodborne pathogens / Je-Hyuk Lee and others
5
Antioxidative effects of two native berry species, empetrum nigrum var. Japonicum k. Koch and rubus buergeri miq., from the jeju island of korea / Shin Young Park and others
6
Screening of enzymatic activities in Non-saccharomyces cider yeasts / R. Pando Bedriñana, A. Lastra Queipo, B. Suárez Valles
7
Antimicrobial activity of various parts of Cinnamomum cassia extracted with different extraction methods / Cheng-Hong Yang and others
8
β-glucosidase activity of soybean (glycine max) embryonic axis germinated in the presence or absence of light / L.Y. Yoshiara and others
9
Effect of varying levels of added calcium on the biochemistry, texture and micro-structure of fresh cheese containing sesame protein isolate / Xiao Ming Lu and others
10
Fermentation of whole apple juice using Lactobacillus acidophilus for potential dietary management of hyperglycemia, hypertension, and modulation of beneficial bacterial responses / Chandrakant Ankolekar and others
11
Antioxidant potential of western parsley (petroselinum crispum) extract and its effects on oxidative stabilities of food during storage / Huijuan Jia and others
12
Changes in profiling of phenolic compounds, antioxidative effect and total phenolic content in smilax china under in vitro physiological condition / Soon-Mi Shim
13
Chemomodulatory effect of nigella sativa and green tea against fe-nta-mediated renal oxidative damage in rat / Noha A. El Boghdady, Hebatallah A. Darwish
14
Physiochemical properties and determination of biogenic amines in korean microbrewerybeer products / Seungyoung Choi and others