Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
International journal of food science and technology., Tập 41, Số S1, 2006
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Phenolic composition and antioxidant activity in grapevine parts and berries (Vitis vinifera L.) cv. Kishmish Chornyi (Sharad Seedless) during maturation / Pooja Doshi, Pandurang Adsule & Kaushik Banerjee
2
Piper betle: a potential natural antioxidant / Lakshmi Arambewela, Menuka Arawwawala & Damisha Rajapaksa
3
Antioxidant activity of Prunus mume extract in cooked chicken breast meat / Seong-Chun Jo and others
4
Evaluation of phenolic content and antioxidant activity of Iranian caraway in comparison with clove and BHT using model systems and vegetable oil / Fatemeh Bamdad, Mahdi Kadivar & Javad Keramat
5
The antioxidant capacity of cocoa products: contribution to the Spanish diet / Maria Tabernero, Jose Serrano & Fulgencio Saura-Calixto
6
Total phenolic content and antioxidant activity in selected medicinal plants of Zimbabwe / Maud Muchuweti and others
7
Isolation and characterisation of antioxidant components from oregano (Origanum heracleoticum) / Dimitrios Tsimogiannis, Maria Stavrakaki & Vassiliki Oreopoulou
8
Antioxidant capacity and content of Brassica oleracea dietary antioxidants / Anna Podsedek and others
9
2,2 -Diphenyl-1-picrylhydrazil free radical scavenging activity of antioxidant mixtures evaluated by response surface methodology / Inar. A. Castro and others
10
Fractionation using supercritical CO2 influences the antioxidant and hepatoprotective activity of propolis against liver damage induced by tert-butyl hydroperoxide / Be-Jen Wang and others
11
Antioxidant capacity of fresh, sun- and sulphited-dried Malatya apricot (Prunus armeniaca) assayed by CUPRAC, ABTS/TEAC and folin methods / Kubilay Guclu and others
12
Ragi (Eleusine coracana L.) – a natural antioxidant for ghee (butter oil) / Bhavbhuti M. Mehta
13
Effect of drying in antioxidant activity and changes of ascorbic acid and colour by different drying and storage in Korean red pepper (Capsicum annuum, L.) / Suna Kim and others
14
Presentation and comments on EU legislation related to food industries – environment interactions and waste management / Ioannis S. Arvanitoyannis, Persefoni Tserkezou & Stefania Choreftaki
15
An update of US food safety, food technology, GM food and water protection and management legislation / Ioannis S. Arvanitoyannis, Persefoni Tserkezou & Theodoros Varzakas