Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
International journal of food science and technology., Tập 41, Số 10, 2006
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Wine waste treatment methodology / Ioannis S. Arvanitoyannis, Demetrios Ladas & Athanasios Mavromatis
2
Effects of temperature, ammonium and glucose concentrations on yeast growth in a model wine system / Daniela D’Amato and others
3
Quality evaluation of Korean soy sauce fermented in Korean earthenware (Onggi) with different glazes / Kwang Soo Lee and others
4
An empirical examination of the determinants of honey consumption in Romania / Ioannis Arvanitoyannis & Athanasios Krystallis
5
Moisture diffusivity in pears: experimental determination and derivation of a mathematical prediction model / Raquel P.F. Guine
6
Stability of isoflavone phytoestrogens in fermented soymilk with Bifidobacterium animalis Bb12 during storage at different temperatures / Daniel O. Otieno, John F. Ashton & Nagendra P. Shah
7
Measurement and manipulation of aroma delivery allows control of perceived fruit flavour in low- and regular-fat milks / Zahra A. Shojaei and others
8
Effects of heat-processing regime, pH, water activity and their interactions on the behaviour of Listeria monocytogenes in ground pork. Modelling the boundary of the growth/no-growth areas as a function of pH, water activity and temperature / Veronique Zuliani and others
9
Effect of inulin on the textural and sensory properties of mortadella, a Spanish cooked meat product / Maria Luisa Garcıa, Ester Caceres & Maria Dolores Selgas
10
Storage stability of acerola tropical fruit juice obtained by hot fill method / Claisa Andrea Silva De Freitas and others
11
Rheological behaviour of weaning food formulations as affected by addition of malt / Mamudu Halidu Badau, Israel Afam JideanI & Iro Nkama
12
Effect of malt pretreatment on phytate and tannin level of two sorghum (Sorghum bicolor) cultivars / Wisal H. Idris and others
13
Bacteriological quality of sheep meat in Mhow town of India / Mahendra Mohan Yadav and others
14
Nutrient and fatty acid composition of wild edible bladder campion populations [Silene vulgaris (Moench.) Garcke] / Remedios Alarcon, Luis Thomas Ortiz & Pilar Garcıa