Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
International journal of food science and technology., Tập 41, Số 05, 2006
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Potential uses and applications of treated wine waste: a review / Ioannis S. Arvanitoyannis, Demetrios Ladas & Athanasios Mavromatis
2
The resistance of packed beds of moth gram (Vigna aconitifolius) to airflow / Prabhakar M. Nimkar & Bhagyoday V. Khobragade
3
Studies on the stability of an edible film and its use for the preservation of carrot (Daucus carota) / Jambur H. Jagannath and others
4
Influence of the glass transition and storage temperature of frozen peas on the loss of quality attributes / Miang Lim and others
5
Effectiveness of ozone for inactivation of Escherichia coli and Bacillus cereus in pistachios / Meltem Yesilcimen Akbas & Murat Ozdemir
6
Properties of soluble protein powders from Alaska pollock (Theragra chalcogramma) / Subramaniam Sathivel & Peter J. Bechtel
7
Proteolysis and lipolysis in White cheeses manufactured by two different production methods / Tulay Cinbas & Meral Kilic
8
Relationship between gluten strength and pasta firmness in Indian durum wheats / Manoj D. Oak and others
9
The impact of sulphur dioxide and oxygen on the behaviour of 2-furaldehyde in beer: an industrial approach / Jose Ricardo Carneiro and others
10
Rheological and physical evaluation of jet-cooked oat bran in low calorie cookies / Suyong Lee & George E. Inglett
11
Compositional and physical properties of yogurts manufactured from milk and whey cheese concentrated by ultrafiltration / Renata B. Magenis and others
12
Factors affecting wafer sheet quality / Ismail S. Dogan
13
The effect of low-temperature blanching on the quality of fresh and frozen/thawed mashed potatoes / Cristina Fernandez, M. Dolores Alvarez & Wenceslao Canet
14
Effect of stone-milled semolina granulation on the quality of bran-rich pasta made from khorasan (Kamut) and durum wheat / Julie Gauthier, Pierre Gelinas & Robert Beauchemin