Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
International journal of food science and technology., Tập 41, Số 03, 2006
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Oyster shucking technologies: past and present / Daniel E. Martin & Steven G. Hall
2
Kavut, a traditional Turkish cereal product: production method and some chemical and sensorial properties / Mehmet Murat Karaoglu & Halis Gurbuz Kotancilar
3
Effect of black tea, garlic and onion on corn oil stability and fatty acid composition under accelerated oxidation / Petra Beatriz Navas, Armando Carrasquero-Duran & Iraima Flores
4
Dry-pasteurization of egg albumen powder in a fluidized bed. I. Effect on microbiology, physical and chemical parameters / Marianne Hammershøj and others
5
Dry-pasteurization of egg albumen powder in a fluidized bed. II. Effect on functional properties: gelation and foaming / Marianne Hammershøj and others
6
Viability assessment of lactic acid bacteria in commercial dairy products stored at 4oC using LIVE/DEAD BacLight TM staining and conventional plate counts / Yolanda Moreno and others
7
Effects of cooking methods on chlorophylls, pheophytins and colour of selected green vegetables / Nihal Turkmen and others
8
Effect of extrusion process on the antioxidant activity and total phenolics in a nutritious snack food / Emir Ayse O}zer and others
9
Effect of food ingredients and selected lipids on the physical properties of extruded edible films/casings / Li Liu, John F. Kerry & Joe P. Kerry
10
Trends in the production and storage of fresh meat – the holistic approach to bacteriological meat quality / Bernhard Nowak and others
11
Characterization of blond and Star Ruby (red) Jaffa grapefruits using antioxidant and electrophoretic methods / Shela Gorinstein and others
12
Chemical and microbiological quality of Garris, Sudanese fermented camel’s milk product / Abdel Moneim El-Hadi Sulieman, Abdalla Adam Ilayan & Ahmed El-Awad El Faki
13
Effect of wheat variety, farming site, and bread-baking on total phenolics / Pierre Gelinas & Carole M. McKinnon