Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 37, Số 06, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Evaluation of antioxidant and antimicrobial activities of two endemic anthemis species in Turkey / Sevil Albayrak, Ahmet Aksoy
2
A study on antioxidant capacities and fatty acid compositions of two daphne species from turkey: new sources of antioxidants and essential fatty acids / Gokhan Zengin and others
3
Determination of flavor esters in enzymatically transformed coconut oil / Jingcan Sun and others
4
Antioxidant activity and total phenolic content of organically and conventionally grown rice cultivars under varying seasons / Amit Kesarwani and others
5
Optimization of extraction conditions for elsholtzia splendens and its antioxidant activity / Ji-Soo Lee, Gun-Hee Kim, Hyeon Gyu Lee
6
Type 2 diabetes relevant bioactive potential of freshly harvested and long-term stored pears using in vitro assay models / Ana Cristina Lopes Barbosa and others
7
Antioxidant activities in vitro of ethanol extract and fractions from mushroom, lenzites betulina / Kun Liu and others
8
Purification and partial characterization of trypsin from the viscera of tropical sierra (scomberomorus sierra) from the gulf of california / R.G. Valdez-Melchor and others
9
L-Carnitine Contents In Seafoods Commonly Eaten In Middle Eastern Countries / Yesim Özogul and others
10
Goldenberry (physalis peruviana) juice rich in health-beneficial compounds suppresses high-cholesterol diet-induced hypercholesterolemia in rats / Mohamed Fawzy Ramadan and others
11
Total phenol content, antioxidant activities and α - glucosidase inhibition of sesame cake extracts / M.V. Reshma and others
12
Purification and characterization of a trypsin-like protease from flatfish (paralichthys olivaceus) intestine / Misook Kim, Yoonhwa Jeong
13
Effects of previous gutting on biochemical changes and profile of long-chain olyunsaturated fatty acids in cold-smoked kutum (rutilus frisii kutum) stored at room temperature (25 _+2c) / Mohammad Anvari, Masoud Rezaei, Sang Moo Kim
14
Simultaneous determination of seven flavonoids in dan bamboo phyllostachys glauca McClure leaf extract and in commercial products by hplc-dad / Xue-Feng Guo and others