Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 37, Số 05, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Combined effect of protease and phytase on the solubility of modified soy protein / In Young Bae, Jeong Hyeong Kim, Hyeon Gyu Lee
2
Effects of the addition of substrate and salts in both the fructosyltransferase immobilization and its catalytic properties / Elizama Aguiar-Oliveira, Francisco Maugeri
3
Enhancing gallic acid content in green tea extract by using novel cell-associated tannase of bacillus massiliensis / Basavaraj Palabhanvi, Prasanna D. Belur
4
Growth medium optimization for biomass production of a probiotic bacterium, lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 / C. P. Chang, S. L. Liew
5
Preparation, characterization and antibacterial activity of 1-monoacylglycerol of adamantane-1-carboxylic acid / Iva Doležálková and others
6
Physicochemical characteristics and antioxidant activities of zizyphus lotus l. Seed oil / Moncef Chouaibi and others
7
Heat conditioning of cucumbers improves retention of sliced refrigerated pickle texture and appearance / Ron Buescher, Mi Jin Cho, Cathy Hamilton
8
Phytochemical constituents and antioxidant activities of some indian jujube (ziziphus mauritiana lamk.) Cultivars / Hare Krishna, Avinash Parashar
9
Light wavelengths regulate growth and active components of cordyceps militaris fruit bodies / Jing Z. Dong and others
10
Differences between myrtle fruit parts (myrtus communis var. Italica) in phenolics and antioxidant contents / Wissem Aidi Wannes, Brahim Marzouk
11
Standardized ethanol extract of curcuma longa l.Fermented by aspergillus oryzae promotes lipolysis via activation of camp-dependent pka in 3T3-l1 adipocytes / Jin-Nyoung Ho and others
12
Effect of heat treatment and lyophilization on the physicochemical properties of water-soluble proteins from silver carp (hypophthalmichthys molitrix) / Juan You, Yongkang Luo, Huixing Shen
13
Enzymatic hydrolysis mixture of donkey serum albumin to inhibit tumor cell proliferation / Hao Li and others
14
Characterization of carbohydrates and their metabolizing enzymes related to the eating quality of postharvest fresh waxy corn / Kuijie Gong, Lirong Chen
15
Spotlight on pgi sweet potato from europe: study of plant part, time and solvent effects on antioxidant activity / Ana Anastácio, Isabel S. Carvalho