Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 37, Số 04, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Tocopherol content of commercial fish species as affected by microwave cooking / Abdurrahman Polat and others
2
Antioxidant activity of benincasa hispida seeds / Nadira Binte Samad and others
3
Prooxidant and antioxidant activities of rosmarinic acid / J.L. Muñoz-Muñoz and others
4
Heat-induced changes in volatiles of milk and effects of thermal processing on microbial metabolism of yogurt / Yanhua Li, Lanwei Zhang, Weijun Wang
5
Eriodictyol decreases reactive oxygen species Production and inhibits P47 phox clustering and translocation in monocytes / Tzou-Chi Huang and others
6
Effect of phenolic compounds from argentinean red wines on pathogenic bacteria in a meat model system / María J. Rodríguez Vaquero and others
7
Effect of γ irradiation on the chemical composition and antioxidant properties of cumin extracts / F. Fatemi and others
8
Antioxidant potential and oxidative dna damage preventive activity of chrysanthemum indicum extracts / Trishna Debnath and others
9
A physiological indicator to estimate allicin content in garlic during storage / Roxana E. González, José L. Burba, Alejandra B. Camargo
10
Antioxidant activity of inonotus obliquus grown on germinated brown rice extracts / Trishna Debnath and others
11
Compound isolated from the leaves of phyllostachys nigra protects nmda-induced retinal degeneration / Kyung-A Kim and others
12
Effects of fruit maturity on oxidative stability of Lagenaria siceraria (molina) standl. Seed oil extracted with hexane / Ahou Leticia Loukou and others
13
Antioxidant activity of basil and oregano extracts added to soybean oil for accelerated storage test / S. Pitaro, L. Fiorani, N. Jorge
14
Modification of IgE binding to β and αS1-caseins by Proteolytic activity of lactobacillus helveticus / Aynur Ahmadova and others
15
Antioxidant properties of major flavonoids and Subfractions of the extract of phyllostachys pubescens leaves / Xue-Feng Guo and others