Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 37, Số 03, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Examination of the antioxidant activity of haberlea rhodopensis leaf extracts and their phenolic constituents / Dasha Mihaylova, Slava Bahchevanska, Valentina Toneva
2
Changes in pectic polysaccharides of cell-wall preparation from chinese quince fruit during heat treatment / Yasunori Hamauzu, Tomoko Tsujitani
3
Water-soluble chitosan sensitizes apoptosis in human leukemia cells via the downregulation of bcl-2 and dephosphorylation of akt / Mun-Ock Kim and others
4
Enzymatic hydrolysis of protein from small yellow croaker (psendosciaena polyactis) and evaluation of its antioxidant activity / Ying Ji and others
5
Improving the stability and radical-scavenging activity of sunflower oil upon blending with black cumin (nigella sativa) and coriander (coriandrum sativum) seed oils / Mohamed Fawzy Ramadan
6
Lipid and fatty acid composition of two species of abalone, haliotis discus hannai ino and haliotis diversicolor reeve
7
Purification and characterization of soy Cotyledon b-glucosidase / R.F. Santos and others
8
Structural characterization and anti-glycation activity in vitro of a water-soluble polysaccharide from dendrobium huoshanense / Li-Hua Pan and others
9
Antimicrobial, antioxidant and free radical-scavenging capacity of brown seaweed himanthalia elongata from western coast of ireland / Gaurav Rajauria and others
10
Antioxidant potency, ph and heat stability of selected plant extracts / Linda G Roy, A. Urooj
11
Relationship between indigenous processing methods of xylia xylocarpa seeds and their total free phenolics, antioxidant activity and health-relevant functionality / Vellingiri Vadivel, Hans Konrad Biesalski
12
Possible involvement of oxidative stress in Diethylnitrosamine-induced hepatocarcinogenesis: Chemopreventive effect of curcumin / Hebatallah A. Darwish, Noha A. El-Boghdady
13
Chemical composition of the essential oil of mentha Spicata l. From tunisia and its biological activities / Wissal Dhifi and others
14
Chemical indices, antioxidant activity and Anti-inflammatory effect of extracts of the medicinal rice “njavara” and staple varieties: A comparative study / Smitha Mohanlal and others