Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 37, Số 02, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
The effect of kelp on serum lipids of hyperlipidemia in rats / Xinying Xu and others
2
Cellular lipid fatty acid profiles of reference and food isolates listeria monocytogenes as a response to refrigeration and freezing stress / Hanene Miladi, Amina Bakhrouf, Emna Ammar
3
Bioavailability of diacylglycerol microemulsion / Ying Chen and others
4
Intestinal immune system-modulating activity through peyer’s patch of flavonoid glycoside purified from citrus unshiu peel / Jong-Hyun Hwang and others
5
Ultrafiltration preparation of potent bioactive corn peptide as alcohol metabolism stimulator in vivo and study on its mechanism of action / Guo-Cai Yu and others
6
Evaluation of antioxidant and antimicrobial capacity of syzygium cumini L. Leaves extracted Sequentially in different solvents / Mital Kaneria, Sumitra Chanda
7
Characterization of an esterase activity in lycoperdon pyriforme, an edible mushroom / Melike Yildirim Akatin, Ahmet Colak, Nagihan Saglam Ertunga
8
Irrigation regimes and growing area effects on chétoui olive oil quality / Manel Issaoui and others
9
Compositional variability of functional ingredients from various parts of alpinia uraiensis hayata / Chung Hang Sun, Wen Feng Hsiao, Shan Shue Wang
10
Effect of coagulants on antioxidant capacity of milk protein curds and their tryptic hydrolysates / S. Pattorn, P. Hongsprabhas
11
Effect of cooking styles on the lipid oxidation And fatty acid composition of grass carp (ctenopharynyodon idellus) fillet / Jinjie Zhang and others
12
Modification of serum and tissue lipids in rats fed with blended and interesterified oils containing groundnut oil with linseed / Meesha Sharma, Belur Ramaswamy Lokesh
13
Antibacterial and antifungal activities of black and green kombucha teas / Houda Battikh and others
14
A comparative study on the physicochemical, functional and protein electrophoretic pattern of ostrich meat and beef during frozen storage / Sepideh Alasvand Zarasvand and others
15
Histamine production and bacterial growth in mackerel (pneumatophorus japonicus) during storage / Qian-Qian Jiang and others