Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food biochemistry., Tập 37, Số 01, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Evaluation of antioxidant potential of inflorescence and stalk of plantain (Musa Sapientum) / P. Jayamurthy, B. Aparna, G. Gayathri, P. Nisha
2
Growth inhibition and differentiating effects of protein hydrolysates from bovine colostrums on Human leukemic U937 cells / Chih-Wei Chen and others
3
In vitro evaluation of anti-inflammatory activity for salad-food material carpesium abrotanoides / Je-Hyuk Lee, Keum Hee Hwang, Gun Hee Kim
4
Angiotensin i-converting enzyme inhibitory and antioxidant peptide fractions from hard-to-cook bean enzymatic hydrolysates / Jorge Ruiz-Ruiz and others
5
Purification and characterization of a mushroom polyphenol oxidase and its activity in organic solvents / Fulya Öz and others
6
Effects of high-intensity pulsed electric field on antioxidant attributes of hydrolysates derived from egg white protein / Songyi Lin and others
7
Total antioxidant capacity and phenolic contents of turkish hazelnut (corylus avellana l.) Kernels and oils / M. Altun and others
8
Cinnamomum zeylanicum essential oil as a natural antioxidant and antibactrial in cooked sausage / M. Moarefian, M. Barzegar, M. Sattari
9
Effect of phospholipase a1 on the physicochemical And functional properties of hen’s egg yolk, plasma and granules / Yong-Guo Jin and others
10
Fermented sea tangle (laminaria japonica) Attenuates ethanol-induced oxidative stress in sprague-dawley rats / Jae-Young Cha and others
11
Retardation of lipid oxidation in fish oil-enriched fish pâté – combination effects / Nina Skall Nielsen, Charlotte Jacobsen
12
Phenolic composition and in vitro antioxidant activities of smilax china root / Chang-Ho Jeong and others
13
Antiasthma effects through anti-inflammatory action of acorn (quercus acutissima carr.) In vitro and in vivo / Hye Ran Moon and others
14
Microwave-assisted seed essential oil of eleutherococcus senticosus and its antioxidant and free radical-scavenging activities / Vivek K. Bajpai and others