Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 9, Số 3, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Oxidation and Structural Modification of Full-Fat and Defatted Flour Based Soy Protein Isolates Induced by Natural and Synthetic Extraction Chemicals / Moses Vernonxious Madalitso Chamba, Yufei Hua, Wendy Katiyo
2
Formation and Functional Attributes of Canola Protein Isolate—Gum Arabic Electrostatic Complexes / Andrea K. Stone, Anzhelika Teymurova, Michael T. Nickerson
3
Thermal Properties of Freeze-Concentrated Sugar-Phosphate Solutions / Nathdanai Harnkarnsujarit and others
4
Determining the Cellular Structure of Two Cereal Food Foams by X-ray Micro-Tomography / Sylvie Chevallier and others
5
Emulsification Capacity of Microgels Assembled from β-Lactoglobulin and Pectin / Laura Zimmerer, Owen G. Jones
6
Effect of Longan Seed Extract and BHT on Physical and Chemical Properties of Gelatin Based Film / Chaluntorn Vichasilp and others
7
Physicochemical, Thermal, Pasting and Microstructure Properties of Hydroxypropylated Jackfruit Seed Starch Prepared by Etherification with Propylene Oxide / Phisut Naknaen
8
Multiple Effects of Viscosity, Water Activity and Glass Transition Temperature on Peroxidase Activity in Binary and Ternary Carbohydrate Solutions / Lilia Neri and others
9
Cytotoxicity and Antioxidative Effects of Herbal and Fruit Extracts In Vitro / Katerina Tomankova and others
10
Kinetics Study with Rigorous Nonlinear Methods for Thermal Decomposition of Polysaccharide Iron Complex / Yingheng Huang and others
11
Competitive Adsorption of Lecithin and Saliva at the O/W Interface in Relation to the Oral Processing of Lipid Continuous Foods / Perrine Delime, Natasja Lemmens-Smink, Bettina Wolf
12
Gastric pH Distribution and Mixing of Soft and Rigid Food Particles in the Stomach using a Dual-Marker Technique / Gail M. Bornhorst and others