Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 9, Số 2, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Thermal Analysis on Bioprotectant Disaccharides by Elastic Incoherent Neutron Scattering / F. Migliardo, M. T. Caccamo, S. Magazù
2
The Effect of pH and NaCl Levels on the Physicochemical and Emulsifying Properties of a Cruciferin Protein Isolate / Lamlam Cheung, Janitha Wanasundara, Michael T. Nickerson
3
Effect of Variations in the Fatty Acid Chain of Oligofructose Fatty Acid Esters on Their Foaming Functionality / Silvia E. H. J. van Kempen and others
4
Impact of Heat and Laccase on the pH and Freeze-Thaw Stability of Oil-in-Water Emulsions Stabilized by Adsorbed Biopolymer Nanoparticles / Benjamin Zeeb and others
5
Intake of Xylooligosaccharides Alters the Structural Organization of Liver Plasma Membrane Bilayer / Galya Staneva and others
6
Extraction and Characterization of α-Chitin and Chitosan from Six Different Aquatic Invertebrates / Murat Kaya and others
7
Influence of mathematical models and correction factors on binding results of polyphenols and retinol with β-lactoglobulin measured with fluorescence quenching / Julia Katharina Keppler and others
8
Effects of Oxidation on Water Distribution and Physicochemical Properties of Porcine Myofibrillar Protein Gel / Yin Li and others
9
Reaction Kinetics of the Invertase from Yeast (S.Cerevisiae) / Sistla Srinivas, Purnima Kaul Tiku
10
Thermal and pH Stability of the B-Phycoerythrin from the Red Algae Porphyridium cruentum / Emilio González-Ramírez and others