Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 9, Số 1, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Moisture Sorption Isotherms of Broccoli Interpreted with the Flory-Huggins Free Volume Theory / X. Jin and others
2
Water Distribution in Bacterial Spores: A Key Factor in Heat Resistance / Julia Hauck Tiburski and others
3
The Effect of pH and Heat Pre-Treatments on the Physicochemical and Emulsifying Properties of β-lactoglobulin / Ricky S. H. Lam, Michael T. Nickerson
4
Effect of Pectin Type on Association and pH Stability of Whey Protein—Pectin Complexes / Hanna Salminen, Jochen Weiss
5
Physical Property Changes in Raw and Roasted Almonds during Gastric Digestion In vivo and In vitro / Gail M. Bornhorst and others
6
Protein Modifications in High Protein-Oil and Protein-Oil-Sugar Systems at Low Water Activity / Naritchaya Potes, Joseph P. Kerry, Yrjö H. Roos
7
Kinetics of Colour Development of Molten Glucose, Fructose and Sucrose at High Temperatures / María Paz Luna, José Miguel Aguilera
8
Effect of Oil Type on Formation, Structure and Thermal Properties of γ-oryzanol and β-sitosterol-Based Organogels / Sonia Calligaris and others
9
The Physical and Linear Viscoelastic Properties of Fresh Wet Foams Based on Egg White Proteins and Selected Hydrocolloids / Paweł Ptaszek and others
10
Impact of Lauric Arginate Application Form on its Antimicrobial Activity in Meat Emulsions / Nino Terjung and others