Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Plant foods for human nutrition., Tập 69, Số 1, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Composition of Antioxidants and Amino Acids in Stevia Leaf Infusions / Angela Periche, Georgios Koutsidis, Isabel Escriche
2
In vitro Assessment of the Bioaccessibility of Carotenoids from Sun-Dried Chilli Peppers / Alessandro Pugliese and others
3
Reduced-calorie Avocado Paste Attenuates Metabolic Factors Associated with a Hypercholesterolemic-high Fructose Diet in Rats / María Elena Pahua-Ramos and others
4
Effects of Popping on Nutrient Contents of Amaranth Seed / Taro Murakami and others
5
Phenolic Composition, Antioxidant and Enzyme Inhibitory Activities of Eryngium bornmuelleri leaf / Abdullah Dalar and others
6
Bioactivity of Different Enriched Phenolic Extracts of Wild Fruits from Northeastern Portugal: A Comparative Study / Rafaela Guimaraes and others
7
Making Use of Guava Seed (Psidium guajava L): The Effects of Pre-treatments on Its Chemical Composition / Ying Ping Chang and others
8
Variation and Correlation of Properties in Different Grades of Maple Syrup / Amritpal S. Singh, A. Maxwell P. Jones, Praveen K. Saxena
9
Natural Folates from Biofortified Tomato and Synthetic 5-methyl-tetrahydrofolate Display Equivalent Bioavailability in a Murine Model / Fabiola Castorena-Torres and others
10
Effect of Betulin-containing Extract from Birch Tree Bark on α-Amylase Activity In vitro and on Weight Gain of Broiler Chickens In vivo / Anna Ilyina and others
11
Investigating Wild Berries as a Dietary Approach to Reducing the Formation of Advanced Glycation Endproducts: Chemical Correlates of In Vitro Antiglycation Activity / Cory S. Harris and others
12
Effects of Plant Extracts on the Reversal of Glucose-Induced Impairment of Stress-Resistance in Caenorhabditis elegans / Elena Fitzenberger and others
13
Effects of Roasting on Phenolic Composition and In vitro Antioxidant Capacity of Australian Grown Faba Beans (Vicia faba L.) / Siem Siah and others