Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 36, Số 6, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
An optimization approach for the production of Fatlike rotein isolates from different leguminousSeeds using response surface methodology / D. Sussmann and others
2
Separation of powder mixtures during electrostatic And nonelectrostatic coating / Teerarat Likitwattanasade and Sheryl A. Barringer
3
Saccharification and fermentation of waste sweet Potato for bioethanol production / Alim Dewan and others
4
Dimensionless numbers of structural and process Similitude of a whirlpool hot trub separator / Jaroslaw Diakun and Marek Jakubowski
5
Guiding criteria for hygienic design of food Industry equipment / Carlos Alberto Costa, Marcos Alexandre Luciano ánd Andrei Marcos Pasa
6
Drying kinetics and expansion of non-predried Extruded starch-based pellets during Microwavevacuum processing / Stefan Kraus and others
7
Intensification of starch processing using apparatus With couette–taylor flow / Robert Hubacz, Naoto Ohmura and Ewa Dluska
8
Iron-chelating properties of melanoidins and Inducing effect of pulsed electric field / Zhonghe Wang and others
9
Effects of ultrasound processing on the thermal And retrogradation properties of nonwaxy Rice starch / Shifeng Yu and others
10
Hygroscopic properties of orange pulp and peel / Fernanda Perpétua Casciatori and others
11
Optimization of a process and development of a Shelf life prediction model for instant multigrain Dalia mix / Bhanu Pratap Singh and others
12
Extraction and physicochemical characterization of Gelatin from chicken by-product / Poliana Fernandes Almeida and Suzana Caetano Da Silva Lannes
13
Modeling, simulation and control of pink Guava puree pasteurization process with fouling As disturbance / W.M.F. Wan Mokhtar and others