Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 36, Số 5, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effect of rehydration temperature on functional Properties, antioxidant capacityandstructuralCharacteristics of apple (granny smith) slices Relation to mass transfer kinetics / L. Zura-Bravo and others
2
Ultrasound viscosity measurements allow Determination of gas volume fraction in Foamed gels / M. Tomczynska-Mleko and L. Ozimek
3
Study of the sorption behavior of hibiscus Sabdariffa anthocyanins on a macroporous resin / Cheikh Beye and others
4
A two-stage process for the production of a novel Cheese flavor powder / Xiaolei Ma and others
5
Modeling the inactivation of listeriaMonocytogenes by combined high pressure And temperature using weibull model / Niharika Mishra and Virendra M. Puri
6
Chemical and microbiological changes in Blueberries and in hypertonic solution during Osmotic dehydration employing reused concentrate / Anna Kucner and others
7
The effect of aminoethoxyvinylglycine (avg) Treatments on mechanical properties of plum (cv. President) / Ebubekir Altuntas and Burhan Ozturk
8
Flowability and homogeneity of food powders with Plated oil ingredient / Ewa Domian and Jan Cenkier
9
Effects of temperature and mixer speed rotation on Rheological properties of spreads with maltitol / Marko PetkovicBiljana Pajin 2 and Jelena Tomic
10
Fracture behavior of turmeric (curcuma longa) Under ambient and cryogenic conditions / B.S. Sridhar and K. Sommer
11
Application of flavoring active films of low-density Polyethylene in sugar biscuits / Marali V. Dias and others
12
Electromagnetic radiation-based dry blanching of Red bell peppers: a comparative study / G.C. Jeevitha, H. Umesh Hebbar and K.S.M.S. Raghavarao
13
Micro-ingredients carry-over during bucket elevator Handling in feed industry: influence of process Parameters / M. Leloup and others
14
Optimizing small-scale production of fresh wine Yeast biomass / Juan Úbeda, Nuria Barrajón and Ana Briones
15
Modified atmosphere container with time-controlled Gas-diffusion tube for preserving fresh produce / Min-Ji Kwon, Duck Soon An and Dong Sun Lee
16
Effect of traditional nixtamalization process on Starch annealing and the relation to pozole quality / J.D.C. Figueroa and others