Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 36, Số 3, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Kinetics and model building on ultrasonic extraction Of schisandrin from fruit of schisandra chinensis / Ling Zhou and others
2
De-oiling and pretreatment for high-quality Potato chips / Taehoon Kim and Rosana G. Moreira
3
Stabilization of water droplets in oil with pgpr for use in oral and dermal applications / Frederik Wolf, Karsten Koehler and Heike P. Schuchmann
4
Predictive models for growth of leuconostoc Citreum and its dynamics in pickled vegetablesWith low salinity / P.F. Weng, Z.F. Wu 1 and L.L. Lei
5
Online tempercurve analysis of praline products With the objective of cooling process optimization / Daniel Ehlers, William Hanselmann and Erich Josef Windhab
6
Experimental analysis of a beverage carbonation System equipped with a venturi nozzle / Eleonora Bottani, Gino Ferretti and Giuseppe Vignali
7
Effect of peanut skin incorporation on The color, texture and total phenolics contentOf peanut butters / Yuanyuan Ma and others
8
Exposure assessment of bacillus cereus in Chinese-style cooked rice / Qing-Li Dong
9
A case study of orange juice concentration by Recompression evaporation techniques / M.A. Sorour, S.R. Mostafa and S.M. Bo Samri
10
Extraction of capsicum annuum oleoresin by Maceration and ultrasound-assisted extraction:Influence of parameters and process modeling / María P. Fernández-Ronco and others
11
Sensory and physicochemical properties of sweet Potato chips made by vacuum-belt drying / Suxuan Xu, Ronald B. Pegg and William L. Kerr
12
Production of turmeric oleoresin microcapsules by Complex coacervation with gelatin–gum arabic / Larissa Angélica Cirelli Zuanon, Cassia Roberta Malacrida and Vania Regina Nicoletti Telis
13
Inactivation and injury of listeria monocytogenes Under combined effect of pressure and temperature In uht whole milk / Niharika Mishra, Virendra M. Puri and Ali Demirci
14
Viscous flow behavior, microstructure and Physicochemical characteristics of a sweet Paste functional dessert (samanu) made from Germinated wheat / Mohammad Reza Amiryousefi and Seyed M.A. Razavi
15
Ultrasound-assisted infrared drying of pear slices: Textural issues / Filip Dujmic and others