Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 36, Số 2, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effect of irradiation dose on physical, functional And pasting properties of cowpea (vigna unguiculata [l.] Walp) cultivars jfpe / Kolawole O. Falade and Titilayo A. Kolawole
2
Thermal characterization of poultry for the Development of a comprehensive device to monitor Safe and proper cooking / Francisco C. Robles Hernandez, Jack A. Neal and Ulysis S. Aldea
3
Interfacial characterization of coffee mix using Dynamic surface tensiometer jfpe / Latif Muhammad, Shin Sik Choi and Hern Kim
4
Effect of xylanase on extruded nixtamalized corn Flour and tortilla: physicochemical and rheological Characteristics / L.C. Platt-Lucero and others
5
Modeling of the adhesion of bacillus cereus Isolated from a dairy plant as a function of time And temperature jfpe / Patrícia Campos Bernardes and others
6
Processing of perna perna mussels using integrated Process of cooking and vacuum cooling / D. Cavalheiro and others
7
A kinetic approach to saponin extraction during Washing of quinoa (chenopodium quinoa willd.) Seeds / Issis Quispe-Fuentes and others
8
Prediction of heating length to obtain a definite f Value during pasteurization of canned food / A. Derossi and others
9
Kinetics of aqueous extraction of mate (ilex paraguariensis) leaves jfpe / Suellen Jensen and Éverton Fernando Zanoelo
10
Backwashing of tubular ceramic microfilters fouled With milk protein isolate feeds / Laura E. Head and Michael R. Bird
11
Accumulation of 5-hydroxymethyl-2-furfural during Toasting of white bread slices / Ayse Basak Kirit, Ferruh Erdogdu and Yuksel Ozdemir
12
Rennetability of cheese-making milk processed by Nonthermal technologies jfpe / Luis Eduardo Garcia-Amezquita and others
13
Reducing operating costs in freezing processes using Asymmetric distribution of sprays jfpe / M.V. Pilipovik and C. Riverol