Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 36, Số 1, 2003
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Ginger–garlic paste in retort pouches and its quality / Priya Namrata Topno and others
2
Effect of protease pretreatment on the functional Properties of protein concentrate from defatted Peanut flour / Guanli Zhao and others
3
Influence of different processing parameters on the Isolation of lupin (lupinus angustifolius l.) Protein Isolates: a preliminary study jfpe / Daniela Sussmann and others
4
Microfluidization of full-fat ice cream mixes: Effects of gum stabilizer choice on physical and Sensory changes / George A. Cavender and William L. Kerr
5
Micronization and encapsulation of functional Pigments using supercritical carbon dioxide / Diego T. Santos and M. Angela A. Meireles
6
Parameters affecting the accuracy of Temperature measurements during high Hydrostatic pressure processing / Eenakshi Khurana and Mukund V. Karwe
7
Design and performance of conventional and fuzzy Controls for a high temperature short time Pasteurization system / Maria Isabel Berto and Vivaldo Silveira
8
Effect of shrinkage on prediction accuracy of the Water diffusion model for pineapple drying / L.A. Ramallo and R.H. Mascheroni
9
Toward 6 log 10 pulsed electric field inactivation with Conductive plastic packaging material / Bart Roodenburg and others
10
Physical properties of concentrated milk and its Influence on powder milk characteristics and spray Dryer design parameters / Blanca E. Enríquez-Fernández, Carlos R. Camarillo-Rojas and Jorge F. Vélez-Ruiz
11
Prebiotic di-d-fructose dianhydride-enriched Caramels: development of batch process (1 l) and Optimization of operating conditions / Imane Idri and others
12
Modeling solid–liquid extraction kinetics of Transresveratrol and trans-e-viniferin from Grape cane / Erkan Karacabey and others
13
The removal of psychrotropic spores from Milk protin isolate feeds using tubularCeramic microfilters / Laura E. Head and Michael R. Bird
14
Effect of dense phase carbon dioxide processing on Microbial stability and physicochemical attributes of Hibiscus sabdariffa beverage / Milena M. Ramírez-Rodrigues and others
15
Development and simulation of a new oil extraction Process from fruit of macauba palm tree / Gisele Cristina Rabelo Silva and Maria Helena Caño Andrade