Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 35, Số 6, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Cfd modeling of infrared thermal treatment of figs (ficus carica l.) / Fumihiko Tanaka and others
2
Effect of model parameter variability on the uncertainty of refrigerated microbial shelf-life estimates / Nattaporn Chotyakul, Concepción Pérez Lamela And J. Antonio Torres
3
Thermodynamic analysis of moisture adsorption isotherms of raw and blanched almonds / L.Z. Taitano and others
4
L.z modeling using a new thin-layer drying model and drying characteristics of sweet basil (ocimum baslicum linn.) Using tray and heat pump-assisted dehumidified dring / Singhanat Phoungchandang and Prapakorn Kongpim
5
Batch vacuum frying system analysis for potato chips / Akhilesh Pandey and Rosana G. Moreira
6
The use of cfd to improve the performance of a partially loaded cold store / Fumihiko Tanaka and others
7
Rapid large-scale purification of betulinic acid / Ke Ding and others
8
Flow and functional characterization of cornstarch powder in the presence of water and pregelatinized starch / K. Dhanalakshmi and Suvendu Bhattacharya
9
Influence of surface coating with xanthan gum on heat transfer during deep-fat frying of potato strips / Deok Nyun Kim and others
10
Quantifying shear effects on a model emulsion system / M.J. Yurgec and others
11
Cell membrane damage by vacuum treatment at different pressure reduction rates / Xiaoyong Song and Yunfei Li
12
Microwave-assisted dehydration for electron microscopy sample preparation in the study of thermo-sonicated yogurt / Daniela Bermúdez-Aguirre, Valerie Lynch-Holm and Gustavo V. Barbosa-Cánovas
13
Thermophysical properties of hydrolyzed by-products from the meat industry / Gabrieli Alves De Oliveira and Éverton Fernando Zanoelo
14
Effects of farming practices on the quality of ultra-frozen mandarin juice / P. Navarro and others