Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 35, Số 5, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
African breadfruit (treculia africana) seed physical dimensions considerable for kernel cleaning and seed type selectionjfpe_614 687..694 / T.U. Nwabueze
2
Validation of a simplified numerical model for hot-air treatment of egg shell surface / A. Fabbri, C. Cevoli and A. Giunchi
3
Modeling of diafiltration processes for demineralization of acid whey: an empirical approach / A. Román and others
4
Experimental investigation on natural convective heating of milk / M. Kumar, O. Prakash and K.S. Kasana
5
Automatic identification system for raw poultry portions / Adnan Khashman
6
Influence of different freezing regimes on bioelectrical properties of atlantic chub mackerel (scomber colias) / S. Vidaek and others
7
Time-temperature indicator to monitor cold chain distribution of fresh salmon (salmo salar) / R. Simpson and others
8
Influence of the geometry aspect of jars on the heat transfer and flow pattern during sterilization of liquid foods / A.R. Lespinard and R H. Mascheroni
9
The drying and tabletting of pitaya powder / Y.A. Yusof and others
10
Nixtamalization in two steps with different calcium salts and the relationship with chemical, texture and thermal properties in masa and tortilla / M. G. Ruiz-Gutiérrez and others
11
Mixing characteristics of rice by tracer technique in an agitated cylindrical preconditioner developed for puffed rice production system / Minati Mohapatra 1 , Ashok Kumar 1 And S K. Das 1,2
12
Microwave pretreatment-assisted ethanol extraction of chlorophylls from spirulina platensis / Yang Tong and others
13
Rheological and macromolecular quality of pectin extracted with nitric acid from passion fruit rind / M.H.G. Canteri and others
14
Influence of cultivar and process conditions on crispness of osmo-air-dried apple chips / Serena Gobbi and others