Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food process engineering., Tập 35, Số 4, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Extending the shelf life of fresh-cut lotus root with antibrowning agents, cinnamon oil fumigation and moderate vacuum packaging / Yage Xing and others
2
Degradation kinetics and color stability of spray-dried encapsulated anthocyanins from hibiscus sabdariffa l. / Zuhaili Idham, Ida Idayu Muhamad And Mohd Roji Sarmidi
3
Effect of pretreatments on performance of screw pressing for flaxseed / K.K. Singh, S.A. Jhamb And R. Kumar
4
Development and optimization of a drink utilizing citrus (citrus unshiu) peel extract / Jong Kook Kim and others
5
Pectin-based edible coating for shelf-life extension of ataulfo mango / Mitra Moalemiyan, Hosahalli S. Ramaswamy And Neda Maftoonazad
6
A multistep optimization approach for the production of healthful pasta based on nonconventional flours / M. Mastromatteo and others
7
Temperature mapping of fresh fish supply chains – air and sea transport / Nga Thi Tuyet Mai and others
8
Analysis of mathematical models to describe the migration of additives from packaging plastics to foods / Maria F. Poças and others
9
Preparation and characterization of resveratrol/hydroxypropyl-b-cyclodextrin inclusion complex using supercritical antisolvent technology / R. Zhou and others