Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of food safety., Tập 32, Số 2, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Evaluation of antimicrobial activity of a polyhexamethylene biguanide-coated textile by monitoring both bacterial growth (iso 20743/2005 standard) and viability (live/dead baclight kit) / E. Chadeau and others
2
Foodborne yeasts serve as reservoirs of helicobacter pylori / Ali-hatef salmanian and others
3
Expression of virulence genes of listeria monocytogenes in food / Kalliopi Rantsiou and others
4
Control of listeria monocytogenes in recycled chill brine using ultraviolet light and antimicrobial agents / Priti P. Parikh and others
5
Rapid Identification And Classification Of Staphylococcus Aureus By Attenuated Total Reflectance Fourier Transform Infrared Spectroscopy / Yanping Xie and others
6
Biosafety challenges for the food microbiology laboratory / Thomas J. Montville
7
Study on release mechanism of inhibitory components from cinnamon and clove powders / Jinchu Yang and others
8
Occurrence of vibrio spp. In lobster and crab from the persian gulf / Mehdi raissy and others
9
Pasteurized blueberry (vaccinium corymbosum) juice inhibits growth of bacterial pathogens in milk but allows survival of probiotic bacteria / Debabrata biswas and others
10
Effects of different cultivation conditions on staphylococcus aureus biofilm formation and diversity of adhesin genes / Junni Tang and others
11
Perceived risk of foodborne disease by school food handlers and principals: the influence of frequent training / Diogo Thimoteo Da Cunha, Elke Stedefeldt and Veridiana Vera De Rosso
12
Changes in listeria monocytogenes induced by origanum vulgare l. And rosmarinus officinalis l. Essential oils alone and combined at subinhibitory amounts / Geíza Alves De Azerêdo and others
13
Effect of storage at 4 and 10c on the growth of listeria monocytogenes in and on queso fresco / L.N. Leggett and others
14
Use of gram-negative medium and immunomagnetic Separative method followed by multiplex polymerase chain reaction for the detection of enterohemorrhagic escherichia coli and salmonella spp. With great cell count difference in food samples / Cheng-Chih Tsai and others
15
The biodiversity of thermoduric bacteria isolated from whey / C. Walsh