Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 37, Số 6, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effects of rosemary (rosmarinus officinalis) extract Addition on oxidative stability of fried sea bream (sparus aurata) during chill storage (4c) / Gülsün Özyurt
2
Classification and quantitative determination of Sodium benzoate in muddy flesh by near-infrared Reflectance spectroscopy / Yuanhao Wang and others
3
Effect of preharvest application of methyl Jasmonate on fruit quality of plum (prunus Salicina lindell cv. “fortune”) at harvest and During cold storage / S. Karaman and others
4
Comparative apparent metabolizable energy values Of soaking, fermentation with lactobacillus and Enzyme treatment of barley in cockerels and quails / Ruhollah Kianfar and others
5
Optimization of osmotic dehydration process of Bamboo shoots in mixtures of sucrose and sodium Chloride solutions / Laxmikant S. Badwaik and others
6
Effect of binder and sweeteners on the production Of effervescent artichoke (cynara scolymus l.) Tea tablets / Van Tang Nguyen
7
Response surface methodology optimization of dried Apple-blackcurrant cubes / Lemuel M. Diamante and Yukiko Yamaguchi
8
Shelf life of short ripened soft cheese stored under Various packaging conditions / Eva Marcuzzo, Donatella Peressini and Alessandro Sensidoni
9
Antimicrobial and antioxidant activities of extracts And lichen acids obtained from some umbilicaria Species from central anatolia, turke / Tuba Zeytun Buçukoglu and others
10
Effect of packaging methods on quality Characteristics of low-grade beef during Aging at 16c / Sang-Keun Jin and others
11
Comparative study between hot air and Infrared drying of parboiled rice: kinetics And qualities aspects / O. Bualuang, Y. Tirawanichakul and S. Tirawanichakul