Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 37, Số 4, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Changes in buckwheat bread during storage / Li-Yun Lin and others
2
Antioxidant and antiobesity activities of seed Extract from campbell early grape as A functional ingredient / Jungmin Oh and others
3
Moisture adsorption isotherms and heat of sorption Of agaricus bisporus / Xihai Wang and others
4
Histamine formation and bacteriological quality in Skipjack tuna (katsuwonus pelamis): effect of Defrosting temperatur / Saeed Tahmouzi and others
5
Effects of freezing pretreatment, microwave-assisted Vibro-fluidized bed drying and drying temperature on Instant rice production and quality / Jiraporn Sripinyowanich and Athapol Noomhorm
6
Effect of antioxidative treatments on lipid oxidation In skinless fillet of pacific saury cololabis saira in Frozen storage / Ryusuke Tanaka and others
7
Effect of preliminary and technological treatments On the content of chlorophylls and carotenoids in Kale (brassica oleracea l. Var. Acephala) / Anna Korus
8
Low-temperature storage (with and without vacuum) And osmotic treatments in palm heart (elaies Guineensis) preservation / Rafidah Abd Hamid and others
9
Bioactivities of pilot-scale extracted cranberry juice And pomace / Judith E. Harrison and others
10
Microwave drying characteristics of assam ctc tea (camellia assamica) / D. Hatibaruah, D.C. Baruah and Sandip Sanyal
11
Effects of drying temperature and extraction Solvent on the antioxidant, color and sensory Properties of angelica sinensis leaves / Tien-Tso Wu, Sy-Yu Shiau and Rei-Chu Chang