Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 37, Số 3, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Improving food thermal processing: a death-time Study on processed meat products jfpp / C. Aguilar and others
2
Effect of long-time storage on the content of Polyphenols and ascorbic acid in osmo-convectively Dried and osmo-freeze-dried fruits / E. Piasecka and others
3
Physicochemical and flow properties of low-fat Yogurt fortified with calcium and fiber jfpp / Jorge F. Velez-Ruiz, Paola Hernandez-Carranza and Maria Sosa-Morales
4
Effect of waxing and wrapping on phenolic content And antioxidant activity of citrus during storage jfpp / Yan Shen and others
5
Effects of the amount of chinese steamed bun starter Dough (csb-sd) and the activation time on dough and Bread properties jfpp / Suwimon Keeratipibul and others
6
Optimization of limited hydrolysis of proteins in rice Residue and characterization of the functional Properties of the products / Xingfeng Guo and others
7
Quality loss assessment of crisp grass carp (ctenopharyngodon idellus c. Et v) fillets during Ice storage / Zhiwei Zhu and others
8
Physicochemical changes on pumpkin/pepper sauces During refrigerated storage / Carola Andrea Sosa, Sonia Cecilia Sgroppo and Alicia Eva Bevilacqua
9
The effects of different concentrations of rosemary (rosmarinus officinalis) extract on the shelf life of Hot-smoked and vacuum-packed luciobarbus Esocinus fillet / Özlem Emir Çoban and Emine Özpolat
10
Effect of end point temperature on cooking losses, Shear force, color, protein solubility and Microstructure of goat meat / Fang Liu and others