Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 37, Số 2, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Development, preservation, and chemical and fatty Acid profiles of nile tilapia carcass meal for Human feeding / Leandro Cesar Godoy and others
2
Characterization of cooked ham containing pectin And potassium chloride / Juliana Barreto Nunes Cardoso and others
3
Development of a practical method for processing of Nitrite-free hot dogs with emphasis on evaluation of Physico-chemical and microbiological properties Of the final product during refrigeration jfpp / Saeed Tahmouzi and others
4
Design and performance assessment of a flat-plate Solar milk pasteurizer for arid pastoral areas Of kenya / Francis Obuoro Wayua, Michael W. Okoth and John Wango
5
Thermal process characterization of moist pet food: Proximate analisys and thermo-physical properties And thermal resistance of clostridium sporogenes / Frampton F. Santana, Pedro E.D. Augusto and Marcelo Cristianini
6
Flow behavior of clarified pear and apple juices at Subzero temperatures / Víctor Falguera, Manel Vicente, Alfonso Garvín 1 and Albert Ibarz
7
Improvement of oxidative stability of rice bran oil Emulsion by controlling droplet size / Hoang Hai Nguyen and others
8
Effect of gluten on soybean oil droplets in jet-cooked Starch-oil composites / Frederick C. Felker, Mukti Singh and George F. Fanta
9
Effect of sulfurization and process conditions on Polyphenol content of anatolian apricots (prunus armeniaca) / Tuncay Kan and Saim Zeki Bostan
10
Influence of storage temperature on lipid oxidation, Stale flavor formation and discoloration in lotus (nelumbo nucifera) bee pollen / Xiang Xu and others
11
Statistical optimization of bacteriocin Production by pediococcus acidilactici in a simple Food-grade medium / Mahantesh Mallikarjun Patil, Karna Venkata Ramana And Amarinder Singh Bawa