Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 37, Số 1, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effects of buckwheat (fagopyrum esculentum Moench) milling products, transglutaminase and Sodium stearoyl-2-lactylate on bread properties / Mahmut Hayali Atalay and others
2
Particle size and temperature effects on antioxidant By-product isolated from leaf gum extract of mesona Procumbens hemsl / Toong Long Jeng and others
3
Study of enzyme inactivation using steam in yacon (smallanthus sonchifolius) roots jfpp / L. Fante and others
4
Quality changes and anthocyanin and vitamin c Decay rates of frozen acerola purée during Long-term storag / Luciana Siqueira Oliveira and others
5
Quality changes of donuts as influenced by Leavening agent and hydrocolloid coatings jfpp / Zahra Sadat Zolfaghari and others
6
Modified atmosphere packaging of tofu: headspace Gas profiles and microflora during storage / Leen Van Campenhout, Peggy Maes and Johan Claes
7
Effects of blanching and vacuum impregnation on Physicochemical and sensory properties of indian Gooseberry (phyllanthus emblica l.) / Ninnart Chinprahast and others
8
Effect of coatings over the quality and shelf life of Mango (mangifera indica l.) Fruit / Musa Kaleem Baloch, Farzana Bibi and Muhammad Saleem Jilani
9
Effect of temperature on rehydration kinetics, Functional properties, texture and antioxidant Activity of red pepper var. Hungarian (capsicum annuum l. / Liliana Zura-Bravo and others
10
Synergism of combined vitamin b 1 and naocl Treatment for the reduction of microbiological Contamination in head lettuce / Ji-Hyoung Ha and others