Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 36, Số 6, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effect of drying methods on g-pga, isoflavone Contents and ace inhibitory activity of natto (a fermented soybean food) jfpp / Tien Man Weng and Ming Tsao Chen
2
Optimization of ginger-based ready-to-drink Appetizer by response surface methodology and Its shelf stability / D.D. Wadikar and K.S. Premavalli
3
Determination of the quality and shelf life of sous Vide packaged whiting (merlangius merlangus Euxinus, nordman, 1840) stored at cold (4c) and Temperature abuse (12c) / Suhendan Mol, Samime Ozturan and Serap Cosansu
4
Appearance and texture changes of modified Atmosphere-packed fresh-cut mangosteen after Preservative dips / Supranee Manurakchinakorn, Umaporn Chamnan and Warapa Mahakarnchanakul
5
Influence of spontaneous fermentation on the Physicochemical properties of cornstarch jfpp / M.L. Yuan, Z.H. Lu and L.T. Li
6
Nonthermal plasma technology and its potential Applications against foodborne microorganisms / Subrota Hati and others
7
Characteristics of soymilk and tofu of five varieties Of soybeans as affected by on-site storage jfpp / Zhi-Sheng Liu and Sam K.C. Chang
8
Tocol and phytosterol composition of edible oils in The egyptian market / Mohamed Fawzy Ramadan Hassanien
9
Antioxidant and antibacterial activities of various Extracts of borago officinalis flowers jfpp / Javad Aliakbarlu and Hossein Tajik
10
Influence of sugars and chlorogenic acid addition On anthocyanin content, antioxidant activity and Color of blackberry juice during storage / Mirela Kopjarm Kristijan Jakšic and Vlasta Piližota
11
Quality of white bread made from lactic acid Bacteria-enriched dough / Hui-Er Wang and others
12
Enhanced chlorine efficacy against bacterial Pathogens in wash solution with high organic loads / Yang Yang and others
13
Volatile compounds in fresh-cut pineapple heated at Different temperatures / Xiumei Zhang and others