Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 36, Số 5, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Kinetic modeling of rehydration in air-dried quinces pretreated with osmotic dehydration and ultrasonic / Mohammad Noshad, Mohebbat Mohebbi, Fakhri Shahidi and Seyed Ali Mortazvi
2
Effect of boiling treatments on biochemical constituents of vegetable-type soybean / Vineet Kumar and others
3
Experimental analysis of microwave drying kinetics and characterization of ginger rhizomes / Mahesh Ganesapillai, Pulikesi Murugan and Aruna Singh
4
Statistical optimization of blanching time and temperature of irish york cabbage using desirability function / Shilpi Gupta, Amit K. Jaiswal and Nissreen Abu-Ghannam
5
Mechanical behavior of persian walnut and its kernel under compression loading: an experimental and computational study / Seyed Mohammad Taghi Gharibzahedi and others
6
Influence of partial replacement of nacl with kcl on sensory and textural characteristics of buffalo feta-type cheese during ripening / Sanjeev Kumar and S.K. Kanawjia
7
Effects of storage on the chemical composition and food quality of yam / Bolanle O. Otegbayo, Robert Asiedu and Mpoko Bokanga
8
Effect of fermentation method, roasting and conching conditions on the aroma volatiles of dark chocolate / Margaret Owusu, Mikael Agerlin Petersen and Hanne Heimdal
9
Thin-layer drying characteristics of tiger nut (cyperus esculentus) seeds / T.Y. Tunde-Akintunde and M.O. Oke
10
Extrusion cooking of rice-groundnut-cowpea mixtures – effects of extruder characteristics on nutritive value and physico-functional properties of extrudates using response surface methodology / Emmanuel Kwasi Asare and others
11
Characterization of lactic acid bacteria and yeast isolates associated with traditional soaking of “ofada” rice / Oluwafunmilayo Adeniran and others