Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 36, Số 4, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Changes in physical and chemical parameters of the traditional portuguese product água-mel during the production process / Ana Cristina Figueira And Teresa Cavaco
2
The effects of grape seed extract on quality characteristics of frankfurters / Emin Burçin Özvural and Hali lVural
3
Antioxidant activity evolution during portuguese red wine vinification and their relation with the proanthocyanidin and anthocyanin composition / A.M. Jordão and others
4
Drying of potato slices: effect of pretreatments and mathematical modeling / Ibrahim Doymaz
5
Vacuum-frying of apricot slices: effects of frying temperature, time and maltodextrin levels on the moisture, color and texture properties / Lemuel M. Diamante and others
6
Studies on moisture sorption isotherms for osmotically pretreated and air-dried pomegranate arils / Manoj Mundada and Bahadur Singh Hathan
7
Effects of processing on the physicochemical properties and carotenoid contents of plantain flour / M.O. Adegunwa, E.O. Alamu and O.O. Fasanya
8
Effect of processing conditions on phytochemical constituents of edible irish seaweed himanthalia elongata / Sabrina Cox, Nissreen Abu-Ghannam and Shilpi Gupta
9
The authenticity of honey and its effect on strawberry fruits / Zeynep Ulukanli, Ayse Tulin Oz and Menderes Cenet
10
Antimicrobial activities of a new formula of spice water extracts against foodborne bacteria / Qin Wang and others