Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Food processing and preservation, Tập 36, Số 3, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effects of tomato and garlic extracts on oxidative stability in marinated anchovy / Nalan Gokoglu, Pinar Yerlikaya And Osman Kadir Topuz
2
Formation of aroma compounds during longan juice fermentation by williopsis saturnus var. Saturnus with the addition of selected amino acids / Thi-Thanh-Tam Trinh and others
3
Stability of iron-fortified gari during storage in different packaging materials / S.A. Sanni
4
Glucosinolate composition of brassica is affected by postharvest, food processing and myrosinase activity / A. Aires, R. Carvalho and E. Rosa
5
Optimizing the best concentration of additive flavors to corn chips by evaluating the physicochemical and sensory properties / Taha M. Rababah and others
6
Physicochemical characteristics and bacteriostatic ability of modified lysozyme from lactic acid-induced gelled egg white powder / Shiang-Liang Chen and others
7
Effect of pretreatments and storage on the amino acid content of canned mushrooms / G. Jaworska, E. Bernas and A. Biernacka
8
Effects of edible surface coatings (sodium carboxymethyl cellulose, sodium caseinate and glycerol) on storage quality of berangan banana (musa sapientum cv. Berangan) using response surface methodology / Hoda Jafarizadeh Malmiri and others
9
The variation of mineral profiles from grape juice to monovarietal cabernet sauvignon wine in the vinification process / Jiangfeng Cheng and Chengwei Liang
10
Carotenoid content, antioxidant activity and sensory evaluation of low-calorie nopal (opuntia ficus-indica) marmalade / González-Cruz Leopoldo and others
11
Effects of wheat bran, corn bran, rice bran and oat bran supplementation on the properties of pide / Munir Anil