Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Postharvest biology and technology, Tập 83, Số S, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Combination of peracetic acid and hot water treatment to control postharvest brown rot on peaches and nectarines / M. Sisquella and others
2
Integrated ethylene and temperature conditioning for induction of ripening capacity in ‘Anjou’ and ‘Comice’ pears / David Sugar, Sally R. Basile
3
Control of lemon postharvest diseases by low-toxicity salts combined with hydrogen peroxide and heat / L. Cerioni and others
4
Germination of fungal conidia after exposure to low concentration ozone atmospheres / Zilfina Rubio Ames, Erica Feliziani, Joseph L. Smilanick
5
Effects of acetylsalicylic acid on kiwifruit ethylene biosynthesis and signaling components / Xue-ren Yin and others
6
Microbial growth in fresh-cut lettuce increases when wound-induced phenolic accumulation is suppressed / Margarita Barros, Mikal E. Saltveit
7
Determination of optimal sulfur dioxide time and concentration product for postharvest control of gray mold of blueberry fruit / Sebastián A. Rivera, Juan P. Zoffoli, Bernardo A. Latorre
8
Relationship between sensory and NIR spectroscopy in consumer preference of table grape (cv Italia) / Giuseppina Paola Parpinello and others
9
Aloe arborescens and Aloe vera gels as coatings in delaying postharvest ripening in peach and plum fruit / Fabián Guillén and others
10
Use of killer yeast in the management of postharvest papaya anthracnose / J.R. Lima and others
11
Changes in quercetin glucoside concentrations of onion bulbs by scales, during storage, and in sprouting leaves exposed to UV / Kil Sun Yoo, Eun Jin Lee, Bhimanagouda S. Patil
12
Internal browning disorder and fruit quality in modified atmosphere packaged ‘Bartlett’ pears during storage and transit / Yan Wang, David Sugar
13
Effect of radiation intensity on the outcome of postharvest UV-C treatments / Sandra Cote and others
14
Influence of pre-cutting operations on quality of fresh-cut artichokes (Cynara scolymus L.): Effect of harvest dates / Ilde Ricci, Maria Luisa Amodio, Giancarlo Colelli