Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Postharvest biology and technology, Tập 81, Số S, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Effects of gamma and electron beam irradiations on the triacylglycerol profile of fresh and stored Castanea sativa Miller samples / João C.M. Barreira and others
2
Synergistic effect of Lentinula edodes and Pichia membranefaciens on inhibition of Penicillium expansum infections / Jie Wang and others
3
Papaya endoxylanase biochemical characterization and isoforms expressed during fruit ripening / J. Jesús Iniestra-González and others
4
Can hot water treatments enhance or maintain postharvest quality of spinach leaves? / Marcin Glowacz and others
5
Aloe vera based edible coatings improve the quality of minimally processed ‘Hayward’ kiwifruit / From p.31-38
6
Effect of storage conditions on chemical and physical characteristics of hazelnut (Corylus avellana L.) / D. Ghirardello and others
7
Detection of fruit fly infestation in pickling cucumbers using a hyperspectral reflectance/transmittance imaging system / Renfu Lu, Diwan P. Ariana
8
Ripening behavior and quality of modified atmosphere packed ‘Doyenne du Comice’ pears during cold storage and simulated transit / From p.53-61
9
Storage of mechanically harvested Manzanilla olives under controlled atmospheres / Antonio H. Sánchez and others
10
Essential oil vapours suppress the development of anthracnose and enhance defence related and antioxidant enzyme activities in avocado fruit / Periyar Selvam Sellamuthu and others
11
High-pressure water washing and continuous high humidity during storage and shelf conditions prolongs quality of red capsicums (Capsicum annuum L.) / Erin M. O’Donoghue and others
12
Assessment of blue light treatments on citrus postharvest diseases / Hui-Ling Liao, Fernando Alferez, Jacqueline K. Burns