Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Postharvest biology and technology, Tập 80, Số S, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Soluble solids accumulation and postharvest performance of ‘Hayward’ kiwifruit / J. Burdon and others
2
Optimizing water management to control respiration rate and reduce browning and microbial load of fresh-cut romaine lettuce / María C. Luna and others
3
High-throughput NMR based metabolic profiling of Braeburn apple in relation to internal browning / Thomas Vandendriessche and others
4
Modelling the effect of time and temperature on respiration rate of selected fresh-cut produce / R.B. Waghmare, P.V. Mahajan, U.S. Annapure
5
Immersion of fruit in water to improve radio frequency treatment to control brown rot in stone fruit / M. Sisquella and others
6
Volatile profiles of ripening West Indian and Guatemalan-West Indian avocado cultivars as affected by aqueous 1-methylcyclopropene / Marcio Eduardo Canto Pereira and others
7
Low temperature-induced water-soaking of Dendrobium inflorescences: Relation with phospholipase D activity, thiobarbaturic-acid-staining membrane degradation products, and membrane fatty acid composition / Laongsri Sirikesorn, Saichol Ketsa, Wouter G. van Doorn