Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Plant foods for human nutrition., Tập 68, Số 1, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Anti-inflammatory Properties of Orange Juice: Possible Favorable Molecular and Metabolic Effects / Raquel Cristina Lopes Assis Coelho, Helen Hermana M. Hermsdorff , Josefina Bressan
2
Thermal Stability of Selected Natural Red Extracts Used as Food Colorants / José A. Fernández-López and others
3
Oat Prevents Obesity and Abdominal Fat Distribution, and Improves Liver Function in Humans / Hong-Chou Chang and others
4
Antioxidant Capacity of Flaxseed Products: The Effect of In vitro Digestion / F. G. D. Silva and others
5
The Effect of Thermal and Ultrasonic Treatment on Amino Acid Composition, Radical Scavenging and Reducing Potential of Hydrolysates Obtained from Simulated Gastrointestinal Digestion of Cowpea Proteins / Joycelyn K. Quansah and others
6
Reverse-phase HPLC Separation of Hemp Seed ( Cannabis sativa L.) Protein Hydrolysate Produced Peptide Fractions with Enhanced Antioxidant Capacity / Abraham T. Girgih, Chibuike C. Udenigwe, Rotimi E. Aluko
7
Protein Characterization of Protein Bodies from Cotyledons of Mucuna pruriens (L.) DC / Lorenza Bellani, Stefania Giglioni, Simonetta Muccifora
8
Estimated Glycemic Index and Dietary Fiber Content of Cookies Elaborated with Extruded Wheat Bran / Faviola Reyes-Pérez and others
9
Nutritional and Pharmaceutical Properties of Bioactive Compounds in Organic and Conventional Growing Kiwifruit / Yong Seo Park and others
10
Oil Oxidation in Corn Flour from Grains Processed with Alkaline Cooking by Use of Peroxide Value, UV and FTIR / B. Yahuaca-Juárez and others
11
Functional Food Quality of Curcuma caesia, Curcuma zedoaria and Curcuma aeruginosa Endemic to Northeastern India / Yunbao Liu and others
12
Integration of β -Glucan Fibre Rich Fractions from Barley and Mushrooms to Form Healthy Extruded Snacks / Margaret A. Brennan and others
13
Anti-hyperglycemic Effect of the Aqueous Extract of Banana Infructescence Stalks in Streptozotocin-induced Diabetic Rats / Hwaida Jaber and others
14
Germination of Oat and Quinoa and Evaluation of the Malts as Gluten Free Baking Ingredients / Outi E. Mäkinen, Emanuele Zannini, Elke K. Arendt