Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Plant foods for human nutrition., Tập 67, Số 3, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Resveratrol Biosynthesis: Plant Metabolic Engineering for Nutritional Improvement of Food / Giovanna Giovinazzo and others
2
In vitro Utilization of Gold and Green Kiwifruit Oligosaccharides by Human Gut Microbial Populations / Shanthi G. Parkar and others
3
Digested and Fermented Green Kiwifruit Increases Human β -Defensin 1 and 2 Production In vitro / Kerry L. Bentley-Hewitt and others
4
Nutritional Yield: A Proposed Index for Fresh Food Improvement Illustrated with Leafy Vegetable Data / Natalie R. Bumgarner, Joseph C. Scheerens, Matthew D. Kleinhenz
5
Antimutagenic Properties of Mangifera indica L. Stem Bark Extract and Evaluation of its Effects on Hepatic CYP1A1 / Janet Morffi and others
6
Characterization and Quantification of Phenolic Compounds in Four Tomato ( Lycopersicon esculentum L.) Farmers ’ Varieties in Northeastern Portugal Homegardens / Lillian Barros and others
7
Inhibition of Mouse Urinary Bladder Carcinogenesis by Açai Fruit ( Euterpe oleraceae Martius) Intake / Mariana F. Fragoso and others
8
Solubilization, Fractionation, and Electrophoretic Characterization of Inca Peanut ( Plukenetia volubilis L.) Proteins / Shridhar K. Sathe, Harshal H. Kshirsagar, Girdhari M. Sharma
9
Determination of the Total Phenolic and Anthocyanin Contents and Antimicrobial Activity of Viburnum opulus Fruit Juice / Laima Cesoniene and others
10
Stability of Carotenoids, Total Phenolics and In Vitro Antioxidant Capacity in the Thermal Processing of Orange- Fleshed Sweet Potato ( Ipomoea batatas Lam.) Cultivars Grown in Brazil / Carlos M. Donado-Pestana and others
11
Color and Antioxidant Characteristics of Some Fresh Fig ( Ficus carica L.) Genotypes from Northeastern Turkey / Sezai Ercisli and others
12
Medium Light and Medium Roast Paper-Filtered Coffee Increased Antioxidant Capacity in Healthy Volunteers: Results of a Randomized Trial / Telma Angelina Faraldo Correa and others
13
Glucosinolate Variation in Leaves of Brassica rapa Crops / María Elena Cartea and others
14
Resveratrol-poor Red Wines Modulate SIRT1 in Human Renal Cells / Giulia Stiaccini and others
15
Hypolipidemic and Antioxidative Effects of Noni (Morinda citrifolia L.) Juice on High- fat/Cholesterol-Dietary Hamsters / Yi-Ling Lin and others
16
Renal Protective Effects of Extracts from Guava Fruit (Psidium guajava L.) in Diabetic Mice / Chia-Yun Lin, Mei-Chin Yin
17
Effects of Pomegranate Juice Supplementation on Pulse Wave Velocity and Blood Pressure in Healthy Young and Middle-aged Men and Women / Anthony Lynn and others