Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
European journal of lipid science and technology : EJLST., Tập 115, Số 12, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Tissue distribution of selected microRNA in Atlantic salmon / Sofia Trattner and AnnaLotta Schiller Vestergren
2
Investigation of oxidative degradation and non ‐ enzymatic browning reactions in krill and fi sh oils / Birgitte Raagaard Thomsen and others
3
Organic plant ingredients in the diet of Rainbow trout ( Oncorhynchus mykiss ): Impact on fi sh muscle composition and oxidative stability / Caroline P. Baron and others
4
What are the trans fatty acids issues in foods after discontinuation of industrially produced trans fats? Ruminant products, vegetable oils, and synthetic supplements / Noelia Aldai and others
5
Practical methods to reduce impurities for gram ‐ scale amounts of acidic sophorolipid biosurfactants / Niki Baccile and others
6
Comparison of lipase production on crambe oil and meal by Fusarium sp. ( Gibberella fujikuroi complex) / Bruno H. Oliveira and others
7
The influence of nitrogen and carbon dioxide on the oxidative stability of fully re fi ned rapeseed oil / Barbara Sionek and others
8
Capsaicinoids, antioxidant activity, and volatile compounds in olive oil fl avored with dried chili pepper ( Capsicum annuum ) / Nicola Caporaso and others
9
Enrichment of pan ‐ frying re fi ned oils with olive leaf phenolic ‐ rich extract to extend the usage life / Akram Zribi and others
10
Lipid damage inhibition by previous high pressure processing in white muscle of frozen horse mackerel / J. Antonio Torres and others
11
Hardfats as crystallization modi fi ers of cocoa butter / Ana Paula Badan Ribeiro and others
12
Microencapsulation of a‐ linolenic acid ‐ rich garden cress seed oil: Physical characteristics and oxidative stability / S. S. Umesha, B. Monahar and K. Akhilender Naidu
13
n-3 Polyunsaturated fatty acids enhance the antitumor effect of 5- fl uorouracil by inhibiting bcl-2 and mutant-p53 / Yao ‐ Zong Tan and others
14
Proteomic analysis of aorta of LDLR -/ - mice given omega ‐ 3 fatty acids reveals modulation of energy metabolism and oxidative stress pathway / Laurie Joumard ‐ Cubizolles and others