Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
European journal of lipid science and technology : EJLST., Tập 115, Số 9, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Docosahexaenoic acid from algal oil / Connye N. Kuratko and Norman Salem Jr.
2
Generating omega ‐ 3 rich olive oil by cross breeding / Yasin Ozdemir, Nesrin Aktepe Tangu and Mehmet E. Akcay
3
Discarded species in the west Mediterranean sea as sources of omega ‐ 3 PUFA / Pedro J. Garcia ‐ Moreno and others
4
Concentration of eicosapentaenoic acid (EPA) by selective alcoholysis catalyzed by lipases / Lorena Martin Valverde and others
5
Physical, chemical, and lubricant properties of Brassicaceae oil / Kornsulee Ratanapariyanuch and others
6
Influence of free fatty acids on oxidative stability in water ‐ in ‐ walnut oil emulsions / Jianhua Yi an others
7
Lipid compositions of latex and sheet rubber from Hevea brasiliensis depend on clonal origin / Siriluck Liengprayoon and others
8
Aroma characterization of fl axseed oils using headspace solid ‐phase microextraction and gas chromatography ‐ olfactometry / Changqing Wei and others
9
NMR ‐ based metabolomic approach for EVOO from secular olive trees of Apulia region / Laura Del Coco and others
10
Mass spectrometry to evaluate the effect of the ripening process on phenols of virgin olive oils / Veronica Sanchez de Medina and others
11
Ultrasound ‐ assisted extraction of virgin olive oil to improve the process ef fi ciency / Maria Lisa Clodoveo and others
12
Comparative study of two methods (hexane extraction and NMR) for the determination of oil content in an individual olive fruit / Adeline Deblangey and others
13
Evaluation of polycyclic aromatic hydrocarbons content in different types of olive and olive pomace oils produced in Turkey and Spain / Pelin Gunc Ergonul and Sebastian Sanchez